To help improve your experience, this website uses cookies.
Deny
Accept and continue
+34 922 750 410
Boek Nu

Registratie bij het toeristenbureau van Paloma Beach Apartments

Paloma Beach Apartments zijn geregistreerd bij de Canarische Tourist Board als "Paloma Beach - Parkes" en heeft een categorie van 3-sterren appartementen. Dit werd toegekend in februari 2013 nadat het eerder op 1 sleutel stond sinds de eerste registratie in 1989.

Volgens de Cabildo (Tourist Board) voldoet Paloma Beach Apartments aan alle eisen van de nieuwste en alle bestaande toeristenwetten, waaronder; Ley 7/1995 en Decreto 142/2010 met betrekking tot toeristische normen op de Canarische Eilanden.

Als licentiehouders voor Paloma Beach Apartments zijn wij het enige bedrijf dat gemachtigd is om de appartementen commercieel op de markt te brengen voor toeristisch gebruik en hebben 145 van de 234 appartementen geregistreerd bij het toeristenbureau, dit is bijna 62%, wat meer is dan de wettelijke vereisten van 50% +1 van de complexeneenheden (zoals vereist door artikel 38 van 7/1995).

Alle eigendommen die niet in de registratie van de vergunninghouders zijn opgenomen, zijn niet geautoriseerd voor toeristische activiteiten en de eigenaren van dergelijke eenheden staan open voor boetes van 18.000 euro of meer van de inspecteurs van het toeristenbureau.

Elk bedrijf of individu waarvan wordt vastgesteld dat het illegale, niet-geregistreerde appartementen op Paloma Beach op de markt brengt, wordt aan de inspectie-autoriteit gemeld.

We werken ook niet met vakantieclubs in timeshare of mede-eigendom.